Certyfikaty, zaświadczenia i świadectwa ukończonych kursów, szkoleń i warsztatów

1) "Dezynsekcja – skuteczna i bezpieczna"
     Warszawa 8 grudnia 1999 r.

2) "Deratyzacja – skuteczna i bezpieczna"
     Warszawa 11 kwietnia 2000 r.

3) „DDD a HACCP”
     Warszawa 26 maja 2000 r.

4) „Zwalczenie szkodników sanitarnych w przepisach polskich i UE”
     Warszawa 1 kwietnia 2003 r.

5) „Ochrona obiektów Zakładów przemysłu spożywczego przed szkodnikami zgodna z wymaganiami systemu      HACCP”
     Wilga 16 – 18 października 2003 r

6) „Podstawy współczesnej dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji. Programy zabezpieczenia obiektów przed      szkodnikami i ich dokumentacja”
     Borki, 24-26 Październik 2005 rok

7) ”Ochrona zakładów przemysłu spożywczego i obiektów handlowych (hurtownie, sklepy, supermarkety) przed      ptakami i gryzoniami zgodna z Dobra Praktyką Higieniczną (GHP) i założeniami systemu HACCP."
     Borki 21-23 listopad 2005 r.

8) ”Zwalczanie szkodników w magazynach, piekarniach i cukierniach zgodne z zasadami IPM, GMP i HACCP.      Rozpoznawanie szkodników magazynowych i sanitarnych” Borki 5-7 grudzień 2005,

9) „Środki dezynsekcyjne i deratyzacyjne dopuszczone do stosowania w przetwórstwie spożywczym: ich      klasyfikacja, toksyczność i mechanizm działania. Zagrożenia dla człowieka, produkcji i środowiska wynikające      z niewłaściwego posługiwania się produktami biobójczymi . Dokumentacja zwalczania i monitorowania      szkodników."
     Borki kolo Tomaszowa Mazowieckiego 23-25 styczeń 2006

10) „Nowoczesne metody zwalczania szkodników o znaczeniu sanitarnym: Standard amerykański NPMA, AIB       oraz IFS/BRC”



Zapraszamy do zapoznania się z certyfikatami w zakładce CERTYFIKATY - GALERIA, po kliknięciu w miniaturkę otworzy się pełny widok dokumentu.



BLABERUS


Specjalizacja
  • dezynfekcja,
  • deratyzacja,
  • dezynsekcja.
Stosujemy się do: